Skip to main content

Laten we samen een mooie groei realiseren!

Contactformulier

Naam

Lokale Marketing blijkt een betrouwbare en professionele partner te zijn voor het ontwikkelen van websites. De nieuwe website die door hen is gemaakt, is modern, gebruiksvriendelijk en past perfect bij de behoeften van de klant. De communicatie was duidelijk en efficiënt tijdens het ontwikkelingsproces en de oplevering was op tijd. Al met al, een aanrader voor degenen die op zoek zijn naar een partner voor hun online aanwezigheid.

Theo SjoerdsmaNieuwe website

Lokale Marketing heeft zich bewezen als expert in E-mailmarketing. Bram en Pierre wisten door het uitvoeren van e-mailmarketing een groei van 20% in omzet te realiseren ons. De campagnes waren gericht en effectief, en de resultaten waren duidelijk zichtbaar. De communicatie met het team was nuchter en transparant, en de oplevering was op tijd.

Bob SchilderNieuwsbrief

Ik heb mijn Google Ads-campagnes voor mijn E-commerce website laten onderhouden door Lokale Marketing en heb binnen 12 maanden een stijging binnen mijn ROAS van 300% gerealiseerd. Zeer tevreden over de communicatie.

Twan de JongGoogle Ads

Bram en Pierre hebben de campagnes grondig geanalyseerd en verbeteringen aangebracht waardoor de prestaties sterk verbeterden. De conversies zijn gestegen en de kosten per conversie zijn gedaald, wat resulteerde in een betere rendabiliteit voor ons.

Renzo JansenGoogle Ads