Skip to main content

Het verhaal van Lokale Marketing

Bram en Pierre zijn twee jonge ondernemers met een passie voor online marketing. Na jarenlange ervaring in het runnen van hun eigen online webshop, besloten ze om hun kennis en ervaring uit te breiden door te gaan werken in het vakgebied. Na deze ervaring op te doen hebben ze beide besloten om naast hun huidige baan een start te maken met een nieuw bedrijf genaamd Lokale Marketing.

Lokale Marketing richt zich op het realiseren van SEO-technische en responsieve websites, en heeft de expertise om campagnes te creëren in verschillende verkoop funnels. Dankzij hun ervaring en kennis van de online marketing-industrie, zijn Bram en Pierre in staat om de online zichtbaarheid van hun klanten te verbeteren en hen te helpen hun online doelen te realiseren.

Het bedrijf groeit snel en staat nu al bekend om de uitstekende service en resultaatgerichtheid. Onze klanten waarderen ons voor de aandacht voor detail en vermogen om snel en effectieve oplossingen aan te bieden voor ieder bedrijf zijn online marketing-uitdagingen.